Yarhisar’a 12 yılda 200 bin ziyaretçi

Kıbrıs Barış Harekatının Ege safhasına katılmış gazi bir gemi olan Yarhisar,. Gölcük’ün de ilk ve tek müzesi olma özeliğine sahip. 27 Ekim 2006 tarih...

Kıbrıs Barış Harekatının Ege safhasına katılmış gazi bir gemi olan Yarhisar,. Gölcük’ün de ilk ve tek müzesi olma özeliğine sahip. 27 Ekim 2006 tarihinden itibaren Gölcük Belediyesince, Gölcük-Kavaklı sahilinde ziyaretçilerine aralıksız hizmet vermeye devam eden Yarhisar’ı bugüne kadar 200.000 binden fazla kişi ziyaret ederek görme imkanı buldu.


SAYI ARTIYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, sayının her geçen gün arttığını söyleyerek, “Yarhisar’ı müze gemi olarak Gölcük’e kazandırdığımızdan bu yana, her geçen gün ziyaretçi sayısının artmasının, ne kadar doğru bir karar verdiğimizin sonucu olarak görüyoruz. Yurt içi ve yurt dışından, yerli ve yabancı misafirlerimize hem Gölcükümüzü hem de Donanmamızı tanıtıyoruz. Daha uzun yıllar, ziyarete gelen misafirlerimize hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

#

24 Tem 2015 - 12:42 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.