Yarı finaller nefes kesti

Kıyasıya heyecan yaşandı Bu yıl Derince Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen ve 16 okulun katılımıyla gerçekleşen 23 Nisan Futbol Turnuvası’nda yar...

Kıyasıya heyecan yaşandı

Bu yıl Derince Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen ve 16 okulun katılımıyla gerçekleşen 23 Nisan Futbol Turnuvası’nda yarı final heyecanı noktalandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve büyük ilgi gören turnuvada yarı final karşılaşmaları Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde oynandı. Kıyasıya heyecana sahne olan yarı final müsabakalarının ilkinde Hamit Özdağ Ortaokulu ile Mevlana Ortaokulu takımları karşı karşıya geldi.

 

Final heyecanı Cuma günü

Baştan sona çekişme içerisinde geçen maçta rakibini 1-0’lık skorla mağlup eden Hamit Özdağ Ortaokulu adını finale yazdırmayı başaran ilk takım oldu. Günün ikinci yarı final karşılaşmasında ise Hikmet Uluğbay Ortaokulu ile Sırrıpaşa Ortaokulu karşı karşıya geldi. Heyecanın bitiş düdüğüne kadar devam ettiği mücadelede rakibini tek golle geçen Hikmet Uluğbay Ortaokulu, finale yükselen ikinci takım oldu. Turnuvada final maçları Cuma günü oynanacak ve müsabakaların ardından kupa seremonisi gerçekleştirilecek.

 

Yarı Final Sonuçları:

Hamit Özdağ Ortaokulu-Mevlana Ortaokulu: 1-0

Hikmet Uluğbay Ortaokulu-Sırrıpaşa Ortaokulu: 1-0

 

Final Müsabakaları:

22.04.2016 Cuma

10.00   Sırrıpaşa Ortaokulu-Mevlana Ortaokulu (3. lük maçı)

11.00   Hikmet Uluğbay Ortaokulu-Hamit Özdağ Ortaokulu (Final maçı)

#

19 Nis 2016 - 09:50 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.