Yarımca’da TIR isyanı

Dubaiport Limanı’na yük almaya gelen tırlar Mimarsinan Mahallesi’nin girişini istila etmiş durumda. Mahalle girişindeki TIR’lar yüzünden cadde, TIR pa...

Dubaiport Limanı’na yük almaya gelen tırlar Mimarsinan Mahallesi’nin girişini istila etmiş durumda. Mahalle girişindeki TIR’lar yüzünden cadde, TIR parkına dönüştü. Bu durumun sorumlusu olarak ise gümrük ekipleri görünüyor

TEK KAPIYI KULLANIYORLAR

Körfez Yarımca Mimarsinan Mahallisi Girişinde bulunan Dubaiport Limanı’na yük almaya gelen TIR’lar, limana giremedikleri için uzun kuyruklar oluşturdu. TIR’ların yol açtığı kuyruk D-100 karayoluna kadar dayandı. İddiaya göre 10 giriş, 7 çıkış kapısının bulunduğu limanda gümrük memurları tek kapıyı kullandıkları için işler yavaşladı ve TIR kuyrukları oluştu.

KEYFİ BİR UYGULAMA

Bu sabah başlayan uygulamayı keyfi olarak nitelendiren TIR sürücüleri de, Yarımca halkı da bu durumdan şikayetçi. TIR sürücüleri bu durumu kornalara basarak protesto etti. Mahalle halkıda yaşananlardan şikayetçi. Trafiği de olumsuz etkileyen TIR parkları yüzünden trafik zaman zaman kitlendi.  İşlem forum kapısının teke indirilmesi nedeniyle yaşanan bu olumsuzluk Yarımca’da büyük sıkıntılar yaşattı. 

#

18 Eyl 2017 - 16:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Officer Ç. - Bir İddiaya göre de 20 giriş, 37 çıkış kapısının bulunduğu limanda gümrük memurları kapıyı yarım açtıkları için işler yavaşlamış ve TIR kuyrukları oluşmuş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 16:46
03

Osman F. - 10 giriş değil, 30 giriş, 40 çıkış varmış. Hatta uzay üssü de varmış limanda ama devlet astronot vermediği için çalıştıramıyorlarmış.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 16:46
02

selami - maalesef körfezde trafik konusu endişe verici. rusatlı ve muayenesi tam olduğu şüpheli hurda görünümlü 41 dışındaki plakalı araçlar çok fazla ve tehlikeli şekilde kullanılıyorlar. hurda durumlu araçlar sokaklarda o çevrenin aracı olmadığı halde park ediliyor ilgilerin lutfen bilgisine sunarım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 16:46
01

tuna kartepe - orda bekleyen tırları bir gecede yakacaksın o mallarda yuklenmeyıp harap olacak o zaman görecem dubaı araplarını

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 16:46