Yaşar kardeşler petrol istasyonu açtı

Gölcük’ün tanınmış iş adamlarından Recep ve Mehmet YAŞAR kardeşler, MRY Şirketler Grubu’na ait MRY Petrol’u, Başiskele sınırları içerisinde büyük ve g...

Gölcük’ün tanınmış iş adamlarından Recep ve Mehmet YAŞAR kardeşler, MRY Şirketler Grubu’na ait MRY Petrol’u, Başiskele sınırları içerisinde büyük ve gösterişli bir açılışla sektöre dahil etti. Atakent Mahallesi D- 100 Karayolu üzerinde bulunan MRY Petrol’un açılışı 14 Temmuz Cuma günü gerçekleşen açılışta, kentin siyaset ve işdünyası buluştu. Son zamanlarda bu kadar geniş bir camiayı bir araya getiren yoğun katılımlı açılış ünvanına sahip oldu.

 

AÇILIŞA KATILIM YOĞUN OLDU

Atakent Mahallesi D- 100 Karayolu üzerinde hizmete giren, MRY Petrol’ün açılış törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, Siyasi parti İlçe Başkanları, Gölcük Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu katıldı.

 

EN AĞIR KONUKLARI BABA YAŞAR’DI

Açılışta Yaşar kardeşleri Gölcükspor Klüp Başkanı Av. Ahmet Şahin, Yönetimi ve Futbolcuları, Değirmenderespor Klüp Başkanı Severcan Kara ve Yönetimi, Kocaeli’de ki Kooperatif başkanları, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın isimleri de yalnız bırakmadı. MRY Şirketler Grubu’na ait MRY Petrol’un En ağır konukları Babaları Selimiye Muhtarı İbrahim Yaşar’dı.

 

İŞLETME HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN

Baba Yaşar; ‘Evlatlarımla gurur duyuyorum. Onlar, herşeyden önce merhametli, baba’yı, Ata bilen, saygıda kusur etmeyen evlatlar. Başarılarına şahit olmak benim en büyük mutluluğum, yolları açık olsun, Rabbim yar ve yardımcıları olsun’ dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise açılış öncesinde yaptığı konuşmada açılan işletmenin hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olmasını temenni etti.  Hatice ŞENTÜRK

necmi-bulut-001.jpg

kaymakam-005.jpg

spor-siyaset.jpg

#

17 Tem 2017 - 13:17 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.