Yaşar Kemal’in adı Derince’de yaşatılacak

Derince Belediye Meclisi’nin temmuz ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut başkanlığında gerçekleşti. Yalnızca iki maddenin görüşüld...

Derince Belediye Meclisi’nin temmuz ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut başkanlığında gerçekleşti. Yalnızca iki maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında gündeme alınan maddeler kabul edildi.

 

YAŞAR KEMAL’İN ADI YAŞATILACAK

Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından başlayan mecliste komisyondan gelen rapor doğrultusunda Yavuz Sultan Mahallesi’nde yeni yapılan bir parka Türk edebiyatının usta kalemi Yaşar Kemal’in adı verildi. Mecliste ayrıca Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden gelen yetki ile ilgili yazı görüşüldü ve kabul edildi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 4 Ağustos Salı günü saat 17.00 olarak belirlendi.

#

08 Tem 2015 - 14:06 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.