Yaşlık; Avrupa katliamlara üç maymunu oynuyor

Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri, 16 Nisan referandumuna ilişkin bilgindlendirmek amaçlı basın açıklama yaptı. Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlenen...

Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri, 16 Nisan referandumuna ilişkin bilgindlendirmek amaçlı basın açıklama yaptı. Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlenen açıklamada, Avrupa’nın Türkiye’deki halk oylamasına yönelik tutumunu değerlendiren Dönem Başkanı Şahin Yaşlık, son zamanlarda Avrupa’da ülkemize ve orada yaşayan vatandaşlarımıza karşı yürütülen uygulamaları ve açıklamaları şiddetle kınadığını belirterek, Almanya, Hollanda ve İsviçre’de yaşananlar batının ikiyüzlü dünyasının bir sonucudur. Popülizm, Avrupa’yı baştan aşağıya kuşatmış görünüyor. Kendilerince, manipülasyon araçlarıyla Türkiye’yi tecrit etmeye kalkıyorlar. Biliyorsunuz; uzun zamandır “Türkiye yalnızlaşıyor” nakaratıyla ülkemizi hizaya getirmeye çalışıyorlar. Türkiye yalnızlaşmıyor. Yeni açılımlarla, alternatifler oluşturuyor kendine” dedi.

 

TELAŞA KAPILIYORLAR

Avrupa’nın Afrika politikaları ve Ortadoğu denkleminde yaptıklarının ortada olduğunu vurgulayan Yaşlık, “Türkiye, bir taraftan geçmiş yüzyıllarda batı tarafından sömürülen kara kıtaya dönük büyük diplomatik atılımlar yapıyor. Diğer taraftan batılı devletler tarafından Ortadoğu’da yeni sömürgeler oluşturulmasına, İslam coğrafyasının bataklığa dönüştürülmesine müsaade etmiyor. Avrupa er yada geç bu coğrafyadan çekilmek zorunda kalacak. Çünkü kendi iç sorunlarıyla uğraşıyorlar. Sömürü üzerine yükselttikleri refahın sonu göründü. Onun için telaşa kapılıyorlar. Onun için Türkiye’ye karşı bu küçük politikaları uyguluyorlar. Almanya ve Hollanda’nın son ırkçı ve kabul edilemez tutumu da bundandır” açıklamasında bulundu.

 

BERABER ENGELLEMELİYİZ

“Bunların ülkemizdeki işbirlikçileri, ülkemizde otuz yıla yakındır, terör üzerinden istikrarımıza kasteden, milletimizin canına, malına kıyan terör örgütü, utanmadan referandum da ‘hayır’ çağrısı yaparak ülkemizi istikrarsızlıkla itham etmektedir” diyen Yaşlık, “Sizin baronlarınız ve siz kaybedeceksiniz.  Yeni sistemle beraber tarihin kirli çöplüğüne kaybolacaksınız. Güçlü bir Türkiye’dir korkunuz. Ve inşallah kökünüzün kazınması çok yakındır. İtiraf ediyorlar, ‘Evet’ çıkarsa PKK yok olur diyorlar. Ve içerdeki yol arkadaşlarına sesleniyor. İçerideki muhalefete sesleniyorlar. Bu işi beraber engellemeliyiz diyorlar. Korkularında haklılar. Terör bu topraklardan ebediyen kazınmak üzeredir” ifadelerini kullandı.

 

​ÜÇ MAYMUNU OYNUYORLAR

Avrupa’nın katliamlara bir balina kadar değer vermediğini söyleyen Yaşlık, “Dünyadaki vahşete ve insanlık dramlarına karşı üç maymunu oynanan avrupa medyası, diktatör paranoyalarının üzerinden hayır propagandası yapıyor. Ey ikiyüzlü medya sizlere ne oluyor. Biz ülkemizde bir şeçim var zannediyorduk. Karın ağrınız nedendir. Hasta diye nitelendirip üzerine çökmeye çalıştığınız, fakat önce  Çanakkale’de ve ardından İstiklal Mücadelesinde yediğiniz tokatın tekrarından mı korkuyorsunuz. Boşuna uğraşmayın. Bin yıllık kardeşliğimizi bozamayacak, büyük ve güçlü Türkiye’yi engelleyemeyeceksiniz. Bu millet size, ülkemizdeki taşeronlarınıza ve terör örgütlerine 16 Nisan’da bir tokat daha atacak” diye konuştu. Serkan BORLAK

#

23 Mar 2017 - 15:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.