Yaşlılar haftasını birlikte kutladılar

Yenişehir Mahallesinde bulunan Çocuk Hakları Okulu’ndaki buluşmada Özel Atafen Eğitim Kurumu anasınıfı öğrencileriyle yaşlılar hep birlikte şarkılar,...

Yenişehir Mahallesinde bulunan Çocuk Hakları Okulu’ndaki buluşmada Özel Atafen Eğitim Kurumu anasınıfı öğrencileriyle yaşlılar hep birlikte şarkılar, söylediler, şiirler okuyup resim boyadılar. Yaşlıların, minik öğrencilere masal da anlattıkları buluşmada renkli görüntüler ortaya çıktı.Yaşlı ve Düşkünleri Koruma Dernek Başkanı Sevcan Tamer, “ bugün artık farklı yaşlar eskisi gibi bir araya gelemiyor ve böylesine keyifli farklı paylaşımlar yaşanılmıyor. Bu buluşma çok anlamlı oldu, hep birlikte eğlendik, keyifli anlar geçirdik. Bizi unutmayan ve her zaman yanımızda olan başta Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler. Etkinlik sonunda birlikte pasta kesildi, çocuklar büyüklerine çiçek hediye etti.

 

ÇOCUK MECLİSİ DE UNUTMADI

Bu arada  İzmit Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri de yaşlıları unutmadı. Meclis Başkan Yardımcısı Elif Özentürk ve üyeler, Kocaeli Huzurevi’ni ziyaret ederek buradaki yaşlılara çiçekler vererek haftalarını kutladılar. Huzurevi sakinleri, ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Çocuk Meclisi üyelerine teşekkür ettiler

#

24 Mar 2017 - 22:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.