Yavaşer: Bu tesisler Gebzelilere ait

İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze Başkanı Ali Erol ile birlikte yönetim kurulu üyesi ve Muallimköy KYK Öğrenci Yurdu Müdürü Resul Kotan ve genel kurul...

İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze Başkanı Ali Erol ile birlikte yönetim kurulu üyesi ve Muallimköy KYK Öğrenci Yurdu Müdürü Resul Kotan ve genel kurul üyesi Gürsel Şanlı’nın da katıldığı ziyarette Gebze’de gençliğe yönelik hizmetler ve işbirliği olanakları konuşuldu.

 

Sporun içinden gelen ve Avrupa Serbest Güreş Şampiyonluğu ile Dünya Ordulararası Güreş Şampiyonluğu unvanına sahip olan Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, sahip oldukları tüm spor tesisleriyle gençliğin ve halkın hizmetinde olduklarını ifade ederek, “Tesislerimizi günün her saatinde halkımızın hizmetine açtık. Bu tesisler Gebzelilere ait. Günün her saatinde spor yapmak için kullanabilirler. Amacımız bugüne kadar yapılan güzel uygulamaları devam ettirip yeni projelerle Gebze’de sporu ve spor kültürünü geliştirmektir. Gebze’de sporun tüm branşlarında hizmet kalitesini ve başarı çıtasını yukarılara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

 

İnsan ve Medeniye Hareketi Gebze Başkanı Ali Erol da, Gökhan Yavaşer’e görevinde başarılar dileyerek, gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

#

09 Eki 2015 - 14:40 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.