Yavuz beraberliğe razı

Yavuzspor bu maçta 1 aldığı taktirde ligde kalmayı hemen hemen garantileyecek.   SERHAT ÇOK RAHAT Kadrosunda çok genç ve yetenekli oyuncuları barı...

Yavuzspor bu maçta 1 aldığı taktirde ligde kalmayı hemen hemen garantileyecek.

 

SERHAT ÇOK RAHAT

Kadrosunda çok genç ve yetenekli oyuncuları barındıran Yavuzspor ile sezona iddialı başlamasına karşın maddi sorunlar nedeni ile düşüş yaşayan Çayırova Serhatspor karşı karşıya geliyor. 26 punda bulunan Serhatspor'un ne Play-Off iddiası var ne de düşme tehdidi yaşıyor. Sarı Yeşillilerin kafa olarak rahat çıkacağı mücadelede Yavuzspor için 1 puan yeterli. Yavuzspor'da tek eksik sakatlığı devam eden İlker. 

 

SON İKİ MAÇ GERGİNDİ

Önümüzdeki hafta Değirmenderespor'dan 3 puan alacak olan Lacivert Beyazlıların gizli puanı yirmi dört. Düşme hattının en üst basamağında yer alan Darıca Kale'nin ise bitime 3 hafta kala 17 puanı bulunuyor.  Öte yandan iki takım arasında oynanan son iki maçta saha içerisinde gerginlikler yaşanmıştı. Bugünkü maçta her hangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için emniyetin tedbir alması gerekiyor. Erdem ÖVÜÇ

#

02 Oca 2015 - 11:46 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.