YAYIN EVLERİNDEN VAN’A DESTEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ‘nin bu yıl düzenlediği 4. Kitap Fuarı’nın sosyal sorumluluk projesi “Bi bana Bi Van’a” kitap kampanyası büyük ilgi görd...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ‘nin bu yıl düzenlediği 4. Kitap Fuarı’nın sosyal sorumluluk projesi “Bi bana Bi Van’a” kitap kampanyası büyük ilgi gördü. Fuar alanına yerleştirilen dev kumbaraya en büyük yardımı yayın evleri yaptı. Fuarın kapanması ile stantlarında ve depolarındaki tüm kitapları Van’a bağışlayacağını belirten Önce Kitap yayınevi, kampanyaya duyarsız kalamayacaklarını ve destek vermekten mutluluk duyduklarını belirtti.

YAYIN EVLERİNDEN DESTEK
Kocaeli Kitap fuarında kitapseverler, satın aldıkları kitaplar ile kampanyaya bağışta bulundu. Fuar sonuna kadar binlerce kitabın toplandığı kumbaralar bu sefer de kitap satışı yapan yayın evlerinin bağışları ile doldu. Önce Kitap yayın evi yazarları ve yayın evi sahibi Nursel Calap bu kampanyaya öncülük ederek, fuar bitiminde ellerindeki tüm kitapları Büyükşehir Belediyesinin sosyal projesi olan “Bi bana Bi Van’a” kitap kampanyasına bağışladıklarını söyledi. Yazarlar da kitaplarını imzalayarak Van’daki kitap okuyucularına gönderme kararı aldı.

OKUYUCULAR KOCAELİ’Yİ TERCİH ETTİ
Kocaeli’de ki Kitap fuarına İstanbul’dan katılan yayın evi sahipleri, Kocaeli 4. Kitap Fuarının ulaşım açısından İstanbul’a rakip olduğunu belirtti. İstanbul’a gelen çoğu müşterisini Kocaeli Fuarında gördürdüklerini belirten yayın evleri sahipleri, İstanbul Anadolu yakasında oturan vatandaşların ulaşımı daha kolay olduğu için Kocaeli Fuarını tercih ettiklerini söyledi.

VAN UNUTULMADI
“Bi Bana Bi Van’a” kampanyası vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Yaşadığı deprem felaketi dolayısıyla zor günler geçiren Van, Kocaeli Kitap Fuarı’nda da unutulmadı. Depremi yaşamış bir kentin yerel yönetimi olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, depremin hemen ardından maddi ve manevi destek verdiği Van’a bu kez kitaplar aracılığıyla köprü kuruyor.


#

21 May 2012 - 12:56 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.