Yaza Merhaba Şenliği milât oldu

        Baştürk "Desteğe devam edeceğiz" Açık havada gerçekleşen ve hiç bir sorunun çıkmadığı şenliğe MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk'ü...

 

 

 

 

Baştürk "Desteğe devam edeceğiz"

Açık havada gerçekleşen ve hiç bir sorunun çıkmadığı şenliğe MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk'ün yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Şenol Başol, Ramazan Başol, Sabahattin Akpolat, Mustafa Tekdoğan, Ramazan Çokal, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Spor Kulüp Başkanı Tolga Havuç, kulüp yönetim kurulu üyeleri, antrenörleri, sporcular ve çok sayıda çocuk ile velileri yer aldı. Sırık adam, oyun parkı eğlenceleri ve başarılı cimnastikçilerin gösterilerinin yer aldığı şenlikle konuklar unutulmaz bir günü geride bıraktı. Çeşitlik ikramların yapıldığı ve miniklere özel hediyelerin verildiği şenlikte Ramazan Baştürk güzel ve anlamlı bir günde kendileri ile birlikte olan tüm konuklara teşekkür ederek, sosyal sorumluluk çerçevesinde bu tür organizasyonlara katkı sağlayacaklarını ifade etti.

 

 

Tolga Havuç, Baştürk'e teşekkür etti

Programda konuşma yapan Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç, “Bugün Kocaeli sporu için milat olacak bir ortak çalışmaya imza attık. Çalışma bölgemizde ikamet eden çocuklarımızın yararı için örnek bir proje oldu. Sanayi kenti Kocaeli’ne böylesine güzel ve istihdam sağlayan MOBESKO ailesiyle yapmış olduğumuz bu çalışma spor-sanayi ilişkisi anlamında önemli bir yere sahiptir. Olimpiyat Yıldızları ailesi olarak ilimize değer katan sanayicilerimizin, sanayi kuruluşlarımızın her zaman yanındayız ve iş birliğine de hazırız. Sayın Ramazan Baştürk'e de böylesine güzel bir organizasyonda başrol oynadığı için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

#

15 Haz 2014 - 16:19 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.