Şampiyon Harbişli kızlar Ankara'ya çıkarma yaptı

BAŞBAKAN YILDIRIM İLE TANIŞTILAR

Şampiyon futbolcu kızlarımızdan Başkent Ankara'ya çıkarma... Rekorları alt üst ederek 3. Lig'den 2. Lig'e yükselen Harbişspor Bayan Futbol Takımı kafilesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun konuğu oldu. Ankara'daki finallerde de kızlarımızı ve ekibimizi bir an olsun yalnız bırakmayan ve Harbişsporlu sporculara moral veren Sezer Katırcıoğlu, Lacivert Kırmızılı ekibi Başbakan Binali Yıldırım ve bakanlarla tanıştırdı.

 

TÜRKİYE ONLARI İZLEDİ

Harbişspor Kulüp Başkanı Adnan Zorer, Harbişspor Teknik Direktörü Hasan Alemdar ve sporcuların yer aldığı buluşmada kafile ilk önce Ak Parti Grup Toplantısı'nı yerinde takip etti. Toplantıda Harbişspor'un başarısına da vurgu yapılırken, şampiyonluktan ötürü ilimizin güzide takımı tebrik edildi ve grup toplantısına katılanlar İzmitli kızlarımız ile şampiyonlukta emeği geçenleri alkışladı. Tüm Türkiye'nin izlediği bu görüntüler yüreklere dokundu.

 

KATIRCIOĞLU KAFİLEYE YEMEK VERDİ

Ak Parti Grup toplantısının ardından Başbakan Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Kocaeli Ak Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Mehmet Akif Yılmaz kafilemiz ile hatıra fotoğraf çektirdi. Son olarak Sezer Katırcıoğlu, Harbişspor kafilesini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki Milletvekili yemekhanesinde ağırladı. Öte yandan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da Harbişspor'u tebrik edenler arasındaydı. 

- Kocaeli Gazetesi, Spor bölümünde yayınlandı
https://www.kocaeligazetesi.com.tr/haber/1311009/sampiyon-harbisli-kizlar-ankaraya-cikarma-yapti