Mevlevi Sokak güzelleşiyor

Yol genişletme çalışmasıyla dekoratif duvar çalışmalarına Yaylacık Mahallesi Mevlevi Sokak'ta başlayan Başiskele Belediyesi duvar çalışmalarını tamamlamak üzere. Çalışmaların yapıldığı Mevlevi sokakta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz imar planlarına uygun düzenlemelerin yapıldığı sokakta vatandaşlarla sohbet ederek gösterdikleri anlayış ve kolaylıklardan dolayı teşekkür etti.

Kent Estetiği açısından mahallelerde düzenlemeler yapan Başiskele Belediyesi Yaylacık Mahallesi Mevlevi Sokak’ta ev sahiplerinin gösterdiği kolaylıklarla 7 metrelik yolu bir metre daha genişletilerek 8 metre genişliğe çıkardı ve bahçe duvarlarını daha güvenli ve estetik hale getirerek tek tip olarak yaptı. Başiskele'nin fiziksel kalitesini her geçen gün arttıran Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz vatandaşların mağdur olmaması ve çalışmaların hızla tamamlanması için yetkililere talimat verdi. Mevlevi Sokak’ta çalışmaları inceleyen Başkan Hüseyin Ayaz vatandaşlarla sohbet ederek çalışmalara hakkında bilgiler verdi.

 

Dekoratif Duvar çalışmalarının tamamlanmasını ardından sokağa cephe olan evlerin dış cepheleri gelen taleplere göre boyanacak.

- Kocaeli Gazetesi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://www.kocaeligazetesi.com.tr/haber/1359479/mevlevi-sokak-guzellesiyor