Yemek kaşığıyla kayınpederinin başını yardı

İzmit 28 Haziran Mahallesi Birten Sokak adresinde önceki akşam meydana gelen aile içi kavgada kaşıklar konuştu. Alılan bilgiye göre kayınpederi ile ay...

İzmit 28 Haziran Mahallesi Birten Sokak adresinde önceki akşam meydana gelen aile içi kavgada kaşıklar konuştu. Alılan bilgiye göre kayınpederi ile aynı mahallede oturan, Ahmet A. (36) ile eşi Sevda A. (28) önceki akşam evde internet meselesi yüzünden kavga etmeye başladı. Tartışmanın büyümesi ile Sevda A. evi terk edip babasının evine gitti. Eşinin peşinden giden Ahmet A. burada da tartışmayı sürdürdü. Tartışmaya 45 yaşındaki kayınpederi Şenel G.’de dahil olunca ortam iyice hararetlendi.

SERBEST KALDI
Bu kez kayınpederi ile tartışmaya başlayan Ahmet A., eline geçirdiği yemek kaşığı ile kayınpederinin başına hızlıca vurdu. Aldığı kaşık darbesi ile başı yarılan Şenel G. ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şenel G. tedavisinin ardından taburcu olurken Ahmet A. İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

#

31 Eki 2011 - 13:13 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.