Yeni Cuma Çay Bahçesi'ne talip yok!

İzmit Belediyesi Encümeni’nin bugünkü toplantısında Belediye’ye ait 8 işletme için kiralama ihalesine yapıldı. İhaleyi İhale komisyonu Başkanı Emine Z...

İzmit Belediyesi Encümeni’nin bugünkü toplantısında Belediye’ye ait 8 işletme için kiralama ihalesine yapıldı. İhaleyi İhale komisyonu Başkanı Emine Zeybek yönetti. İzmit Belediyesi kiraya verdiği 8 işyerinden toplam 928 bin 404 TL kazanmış oldu.

 

YENİ CUMAYA TALİPLİ ÇIKMADI

İzmit Belediyesi, Yeni Cuma Çay Bahçesi için ağustos ayında ihaleye çıkmıştı. 7 katılımcıyla yapılan ihalede işletme için Abdurrahman Çeliktemel tarafından en yüksek ücret olarak 78 bin lira teklif verilmişti. 6 bin 500 lira muhammen bedelli ihale sonunda Abdurrahman Çeliktemel, yüksek teklifi ile ihaleyi kazanmıştı. Ancak ihaleyi kazanan Çeliktemel, 3 yıllık peşinat olan 3 milyon 744 bin TL’yi ödemeyince ihaleyi yeniden yapılmasına karar verilmişti. İzmit Belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve muhammen bedel 43 bin 500 TL’den çıkılan Yeni Cuma Parkı Çay Ocağı ve Çay Bahçesi ihalesine talipli çıkmazken, bir sonraki ihale 3 Kasım Perşembe günü yapılacak. Serkan BORLAK

 

ENCÜMENDE 3 YIL SÜREYLE KİRAYA VERİLEN YERLER ŞÖYLE:

- Bayraktar Mahallesi Atatürk Caddesi’nde 49 m2 işyeri Türk Telekom tarafından aylık 50 TL’ye kiraladı.

-Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokakta 626 metrekarelik açık otopark alanı Emre Kovar tarafından 4.150 TL’ye kiraladı. Alikahya mevkii Yuvam Akarca Mahallesi ile M. Alipaşa Mahallesi’ndeki 30 metrekarelik taksi durağı Atakan Özkul tarafından aylık 245 TL’ye kiralandı.

-28 Haziran Mahallesi Alkan Sokak Mevlana Kültür Merkezi Altı ile M. Alipaşa’daki 10 bin metrekarelik otopark Sarbaş İnşaat adına Nuri Kaya tarafından aylık 734 TL’ye kiralandı.

-Tepecik Mahallesi Acısı Parkı’nda bulunan 18.64 metrekarelik büfe ve çay ocağı İsa Koyucu tarafından aylık 2440 TL’ye kiralandı.

-Yahya Kaptan Mahallesi Şafak Sokak Gros Kiler arkasındaki 250 metrekarelik kapalı 250 metre karelik açık alan kafeterya ve çay bahçesi kullanılmak üzere Kenan Taşkıran tarafından aylık 3000 TL’ye kiralandı.

-Yahya Kaptan Mahallesi Sarı Mimoza Caddesi üzerindeki 1226 metrekarelik işyeri Esdurmuşoğlu Yapı adına Sami Durmuşoğlu tarafından aylık 10.100 TL’ye kiralandı.

Yahya Kaptan Mahallesi Sarı Mimoza Caddesi üzerindeki 920.50 metrekarelik işyeri (Alan ve içindeki yapı) Suat Kuaför ve Güzellik Salonu sahibi Ali Suat Birer tarafından aylık 5.100 TL’ye kiralandı.

#

24 Eki 2016 - 13:40 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

cenk - Yav, camilere ve vakıflara ait güzelim bahçeleri belediyelere ve şahıslara gelir getirici yerler haline çevirmeyelim diyorum ! Adam yeni Cuma'nı bahçesine öyle masa ve sandalye atıyor ki , yayalar

bahçeden geçebilmek için cambazlık yapmak zorunda kalıyor ! Hay sizin böyle haram yoldan kazancınıza ne dyeyim ha ! İnşaallah hiç bir talipli çımaz da millet bir rahat eder !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 13:40
03

VATANDAŞ - vatandaş acaba şuanki işletenmi kimseyi ihaleye çıkartmıyor araştırdınızmı tehditmi ediyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 13:40
02

lehrer - iki adet otopark 734 tl ye kiralanmış ? bu 5 aracın aylık aboneliği ... nasıl oluyor ya...

bunu birisi açıklayabilir mi ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 13:40