Yeni okul için imzalar atıldı

Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası kapsamında yapılacak olan Yücel Boru Fen Lisesi’nin protokol imza töreni dün Valilik 100. Yıl Salonu’nda yapıldı.İ...

Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası kapsamında yapılacak olan Yücel Boru Fen Lisesi’nin protokol imza töreni dün Valilik 100. Yıl Salonu’nda yapıldı.

İlimiz yeni bir okula kavuşuyor. Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası kapsamında Yücel Boru ve Profil Endüstrisi tarafından yaptırılacak olan Yücel Boru Fen Lisesi’nin protokol imza töreni dün Valilik 100. Yıl Salonu’nda yapıldı. Vali Ercan Topaca ve Yücel Boru ve Profil Endüstrisi Genel Müdürü Ş. Kemal Saraç tarafından imzalanan protokol ile 3 proje kapsamında 88 derslik yapılacak. Proje, 13 milyon TL’ye mal olacak. Törende İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli ve Yücel Boru ve Profil Endüstrisi Yönetim Kurulu Üyesi Cavit Yücel de yer aldı. Protokol imzalandıktan sonra Vali Topaca, Saraç’a vazo hediye etti.

EĞİTİME KATKI
Vali Topaca, “Okullarımızda derslik başına düşen öğrenci sayımızı azaltarak daha kaliteli bir eğitim sunmaya çalışıyoruz. Eğitim alanında iyileştirme yapmak zorundayız. Bunun içinde ek projelerimiz olacak. Bunlardan biri de bugün imzaladığımız Yücel Boru Fen Lisesi projesidir. Bu okulumuzun yanında 200 kişilik yurdumuz olacak” dedi. Saraç, ise “Bunlar herkesin yapması gereken sosyal sorumluluk projeleridir. Bizler elimizden geldikçe eğitime katkımızın olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

#

16 Mar 2011 - 17:26 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.