Yeni Yaris görücüye çıktı

Toyota Eylül ayından itibaren satışa sunduğu Yeni Yaris ve Ekim ayından itibaren satışa sunacağı Yeni Yaris Hybrid ile B segmentinde iddiasını artırm...

Toyota Eylül ayından itibaren satışa sunduğu Yeni Yaris ve Ekim ayından itibaren satışa sunacağı Yeni Yaris Hybrid ile B segmentinde iddiasını artırmaya devam ediyor. E 5 Kara Yolu Üzeri Yeni Bursa Yolu Kavşağı İzmit adresinde bulunan Toyoto Kaya dün yeni Yaris’I görücüye çıkarttı. Yeni Yaris tasarımı, teknolojisi ve donanım zenginliği ile öne çıkarken, Yaris Hybrid, şarj etme ihtiyacı duyulmayan teknolojisiyle şehirler için ideal bir otomobil olarak dikkat çekiyor.

 

200 BİN SATIŞ HEDEFİ

Yeni Yaris, Türkiye’de 38 bin 900 TL’den başlayan fiyatları ile satışa sunulurken, Yaris Hybrid 58 bin 500 TL’lik özel lansman fiyatı ile dizel modellerle aynı fiyat seviyelerinde Toyota showroomlarındaki yerini alacak. Avrupa’da 2014 yılı için 180 bin, 2015 yılı için de 200 bin satış hedefi olan Yeni Yaris’in hibrit versiyonu Yaris Hybrid’in de Avrupa’da 2015 yılı toplam Yaris satışları içinde yüzde 37 oranında bir pay alması bekleniyor.

 

SÜRÜŞ KONFORU ARTIRILDI

Yeni Yaris, yeni tasarım ön ızgara, yenilenen ön alt ızgara, daha da güçlü bir görünüm veren yeni arka tampon ve LED far sistemleri ile daha atak ve cesur bir duruşa sahip. Yüksek manevra kabiliyetine sahip Yeni Yaris 3.950 mm’lik uzunluk ve 4,7 m’lik dönüş yarıçapı ile şehir yaşamı için ideal bir otomobil. Müşteri geri bildirimleri de dikkate alınarak geliştirilen Yaris’in amortisörleri ve direksiyon sisteminde yapılan iyileştirmeler sonucu yol tutuş ve sürüş konforu artırıldı.

 

YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜK

Bunun yanı sıra geniş iç mekanı ve eğlenceli multimedya çözümleri ile gençlerin gönlünü fethetmeye hazırlanan Yeni Yaris, yüksek performansı düşük yakıt tüketimi ve CO2 salımı ile Toyota Optimal Drive teknolojisinin en son versiyonuna ve 69 hp maksimum güce sahip. Yeni Yaris Hybrid’de, ayrıca hibrit motor sayesinde şehir içi yakıt tüketimi değerleri, şehir dışı yakıt tüketimi değerlerinden daha düşük gerçekleşiyor. Uğur MAYA

#

23 Eyl 2014 - 15:59 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.