Yenidoğan’da fuhuş operasyonu: 3 gözaltı

İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde para karşılığı fuhuşa aracılık yapan bir şahsın olduğunu belirleyen ahlak polisi adrese operasyon düzenledi. Fuhuşa arac...

İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde para karşılığı fuhuşa aracılık yapan bir şahsın olduğunu belirleyen ahlak polisi adrese operasyon düzenledi. Fuhuşa aracılık yaptığı öne sürülen bir kişi ile iki hayat kadını gözaltına alındı.

İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde bir adrese düzenlenen fuhuş operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri tarafından yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda Derince Caddesi’nde bulunan bir evde fuhuş yapıldığı bilgisine ulaşan ekipler, söz konusu evdeki hayat kadınlarını para karşılığı pazarladığı öne sürülen Halit Ç. (59) isimli şahısla müşteri kılığında irtibata geçti. Halit Ç. ile Seka Park mevkiinde buluşan ahlak polisi fuhuşa aracılık için kendisine 20 TL verdi.

Polis müşteri kılığında
Seri numaraları önceden alınmış parayı Halit Ç’ye veren polisler Derince Caddesi’nde bulunan eve gitti. Hayat kadınlarına da fuhuş için 100 TL’ye anlaşan ekipler, yine seri numaraları alınmış paraları hayat kadınlarına verdi. Tam fuhuş için hazırlık yapan hayat kadınları, polisin kimlini görünce neye uğradıklarını şaşırdı. Gözaltına alınan Z.S. (41) ile N.D. (47) isimli hayat kadınları ve Halit Ç. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde götürüldü. Daha önceden fuhuş yapmaktan kayıtları bulunan Z.S. ile N.D. ifadelerinin ardından serbest bırakılırken Halit Ç. fuhuşa aracılık yapmak suçlaması ile adliyeye sevk edildi.

#

17 Ara 2011 - 14:16 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.