Yeşil: Kul hakkı yemeyen hükümet için MHP

7 Haziran seçimlerini birinci yarı olarak gören ve 1 Kasım seçimlerini ikinci yarı olarak yorumlayan Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili...

7 Haziran seçimlerini birinci yarı olarak gören ve 1 Kasım seçimlerini ikinci yarı olarak yorumlayan Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Ahmet Yeşil, 12 ilçede kapı kapı MHP’ye destek istiyor. Son olarak Darıca’da yaşayan Konyalıları evlerinde ziyaret eden vekil adayı Yeşil, ekonomi ve ülkenin geldiği noktası konusunda değerlendirmelerde bulundu.


SÖZDE EKONOMİ MÜKEMMEL

Refah bir ülke için MHP’nin iktidara gelmesi gerektiğini vurgulayan MHP vekil adayı Ahmet Yeşil, “Esnaf kepenk kapatıyor. Vatandaş ay sonunu getiremiyor. Sanayiciyi dolar yükselişi mağdur ediyor. Hükümete sorsanız pembe tablo çiziyor. Bizde diyoruz ki, yolsuzlukla anılmayan MHP’yi 1 Kasım’da iktidara getirin refaha kavuşun” ifadelerini kullandı.


MECLİSTE SİZİ TEMSİL EDEYİM

Konyalı hemşerilerinden destek isteyen Yeşil, “Kocaeli’nde 1 Kasım seçimleri için sizlerden oy istiyorum. Burada siyaset konuşmaya gerek yok. Hepinizi görüşleri farklı olabilir. Ama bizim memleketlerimiz bir. Burada bir Konyalının aday olması sizleri de gururlandırmıştır. Oyunuzu bana verin ki mecliste sizi temsil edebileyim” ifadelerini kullandı.

 

HEMŞERİMİZE DESTEK VERMEK GÖREVİMİZ

Ev ziyaretlerinde hemşerileriyle dertleşen MHP Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil’e destek vereceklerini söyleyerek; “Burada sizden başka Konyalı aday yok. Bizlerin desteği sizindir. Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da bazılarımızla hemşehrimize destek vermek görevimiz. İnşallah seçilip meclise girersiniz” ifadelerini kullandılar.

#

06 Eki 2015 - 10:15 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.