Yeşil sahada şiddet kendini gösterdi!

KIRBAŞ FAZLA MESAİ YAPTI Kağıtçı Stadı’nda gençlerin düellosu vardı. Maşukiye ve Değirmendere arasındaki 2. Amatör U-19 Ligi final maçında ortam çok...

KIRBAŞ FAZLA MESAİ YAPTI

Kağıtçı Stadı’nda gençlerin düellosu vardı. Maşukiye ve Değirmendere arasındaki 2. Amatör U-19 Ligi final maçında ortam çok gergindi. Kazananın 1. Amatör U-19’a çıkacağı mücadelede Muharrem Kırbaş tam 7 kez kırmızı kartına başvurmak zorunda kaldı. Yumrukların konuştuğu maçın normal süresi 0-0 sona erdi. Uzatmalarda Değirmenderespor adına Mert ve Fatih skoru belirleyen isimler oldu ve Yeşil Siyahlılar mutlu sona ulaştı.

 

MAŞUKİYE DAHA İYİ BAŞLADI

İki takımın da gergin olduğu maçın ilk yarısında oyunun hakimiMaşukiyespor’du. Pas kalitesi ve temposu rakibinden daha iyi olan Sarı Kırmızılılar çerçeveyi bir türlü göremedi. 37. dakikada Değirmendere’de Emre topsuz alanda rakibini indirdi ve direk kırmızı kart gördü. Maşukiye 1 kişi eksik rakibi karşısında ipleri iyice eline geçirdi.

 

AYAKLAR KONUŞTU, AMA?

İkinci yarıda final stresi futbolcuların ayaklarını konuşturdu. Ama bu konuşma futbol dışıydı. Maşukiye’nin 2, Değirmendere’nin de 1 topunun direkten döndüğü maçın son bölümleri can sıktı. 82’de Maşukiye’ninen etkili ismi Kurtuluş ile 85’te de Talha kızardı. Aynı pozisyonda Değirmendere’de Rıfat da kırmızı kart görünce iki takım da 90dakikayı 9’ar kişi tamamladı.

 

ÇOK YAZIK!

Uzatma anlarının 5 maçın 95. dakikasında Değirmendere’den Mert futbol adına iyi bir iş yaptı ve 25 metreden çektiği şutu ağlara gönderdi. Ancak mücadeledeki gerginlik devam etti. Maşukiye’de105’de Caner, 109’da da Mehmet rakibine sert faul yaptığı için oyun dışında kaldı ve sarı kırmızılılar sahada 7 kişi kaldı. 118’de ise Değirmendere’de Oğuz kırmızı kart gördü. Maçın son saniyelerinde Fatih’in şutu ağlara gitti ve Değirmenderespor U-19 takımı 2-0’lık galibiyet ile üst lige çıktı. Erdem ÖVÜÇ

yumruk.jpg

MAŞUKİYESPOR:0 DEĞİRMENDERESPOR:2

STAT: Mehmet Ali Kağıtçı

HAKEMLER: Muharrem Kırbaş***, Umur Kasap***, Ramazan Sönmez***

MAŞUKİYESPOR: Yahya**, Tamer**, Caner*, İsmail**, Ömer**, Kurtuluş*, Mehmet**, Enes**, Talha*, Şenol** (Berkay**), Mete**

DEĞİRMENDERESPOR: Özgür**, Mustafa**, Emre*, Erhan Furkan**, Barış**, Oğuz*, Muhsin* (Rıfat**), Emirhan** (Hürkan*), Ahmetcan**, Ramazan Mert*** (Bilal*)

GOLLER: Dk.94 Ramazan Mert, Dk. 120 Fatih

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 37 Emre, Dk. 85 Rıfat, Dk. 118 Oğuz (Değirmendere), Dk. 82 Kurtuluş, Dk.85 Talha, Dk. 105 Caner, Dk. 109 Mehmet (Maşukiyespor)

#

26 May 2017 - 13:08 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.