Yeşilay Haftası’nda Durmaz’a ziyaret

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası münasebetiyle Yeşilay Derneği Kocaeli  Şube Başkanı Av. Abdullah Eryarsoy, Başkan Yardım...

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası münasebetiyle Yeşilay Derneği Kocaeli  Şube Başkanı Av. Abdullah Eryarsoy, Başkan Yardımcısı Dr. Adem Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mürsel Durmaz’ı makamında ziyaret etti. Av. Abdullah Eryarsoy, Yeşilay’ın tarihçesi, kuruluş amacı Yeşilay Cemiyeti tarafından bireylere, aileye ve topluma zarar veren sigara, alkol ve uyuşturucu gibi her türlü bağımlılığın önlenmesine yönelik Kocaeli’de  yapılan çalışmalarla ilgili Durmaz’a  bilgi verdi.

 

“HER ÇALIŞMA FAYDALI”

Mürsel Durmaz ziyaretten dolayı Eryarsoy’a memnuniyetini dile getirerek, her türlü madde bağımlılığı ile mücadele eden Yeşilay'ın, önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. Durmaz, “İnsan sağlığını olumsuz yönde etkileyen alkollü içecekler ve sigara gibi tüm zararlı maddelerin kullanılmamasını sağlamak için yapılan her türlü çalışma faydalı olacaktır. Bu münasebetle bilinçli ve bilgili bir toplum yetiştirilmesi çok önemlidir” dedi. 

#

08 Mar 2016 - 12:06 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.