YGS’ye gireceklere ücretsiz ulaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonunda yapılacak olan YGS için öğrencilere ve sınavda görevli öğretmenlere ücretsiz ulaşım imkânı sağlayacakBu h...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonunda yapılacak olan YGS için öğrencilere ve sınavda görevli öğretmenlere ücretsiz ulaşım imkânı sağlayacak

Bu hafta sonu yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek olan öğrenciler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanacak. Sınava katılacaklar ve YGS görevlileri, sınav giriş ya da görevli belgelerini göstermek suretiyle belediye otobüslerinden 06.00-16.00 saatleri arasında ücretsiz faydalanabilecek. Büyükşehir Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ise ‘Sınav var, klakson çalmayınız’ şeklindeki tabelaları okullara yakın bölgelere yerleştirdi.
SINAV BOYUNCA ÇALIŞMA YOK
Büyükşehir olarak öğrencilere ulaşımda kolaylık sağlandığı belirtilen açıklamada ayrıca, araç sürücülerinin sınav süresince klakson çalmalarının ya da herhangi bir gürültü yapmanın yasaklandığı kaydedildi. Açıklamada Büyükşehir’e bağlı İSU, Fen İşleri, Park Bahçeler gibi birimlerin sınav boyunca çalışma yapmayacağı da belirtildi. Aynı şekilde diğer kamu kurum ve kuruluşları ile özel kurumların da sınav boyunca çalışma yapmayacakları ifade edildi.

#

31 Mar 2012 - 23:52 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.