Yıldırım, Civelek’e ağır konuştu emekli rektör CHP’ye üye oldu

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, AKP’li Mahmut Civelek’e ağır cevap verdi. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörlüğü yapan ve emekli olan Prof....

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, AKP’li Mahmut Civelek’e ağır cevap verdi. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörlüğü yapan ve emekli olan Prof. Dr. Ali Akdemir’e CHP’ye üye oldu

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım partililerine büyük bir sürpriz yaptı ve önemli bir kişiyi parti saflarına kattı. Yıldırım, CHP İzmit Belediyesi Meclis üyeleri ile partililerin katıldığı ilçe binasındaki toplantıda uzun yıllar Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı yaptıktan sonra Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörlüğü yapan ve emekli olan Prof. Dr. Ali Akdemir’e CHP rozeti taktı.

GURUR DUYUYORUM
CHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın üniversiteden hocası da olan Ali Akdemir’in CHP’ye üye olmasında Küçükkaya’nın önemli rol oynadığı kabul ediliyor. Manevi olarak bağı bulunduğu CHP’nin hukuken de üyesi olmaktan duyduğu gurur ve mutluluğu dile getiren Prof. Dr. Ali Akdemir, İzmit’i sembolize eden projelerin CHP döneminde yapıldığını ve bu projelerin devamının yine CHP’li iktidarlar tarafından yapılması gerektiğini ifade etti. CHP İlçe Başkanı Selman Yıldırım da birlikte çalışmaktan çok mutlu olacaklarını söyledi.

CİVELEK’E AĞIR YAKIŞTIRMA
Gerçekleştirilen rozet töreninden hemen sonra kürsüye çıkan CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, “CHP ancak DHKP-C bayrağı asmaya izin verir” diyen AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’e yüklendi. CHP’nin helal süt enmiş yöneticiler tarafından yönetildiğini kaydeden Yıldırım, “AKP il başkanının bahsettiği anlayış askerlerimizi şehit ettikten sonra bunları kamufle etmek için Habur’dan Türkiye’ye girenlere çadır mahkeme kurup serbest bırakan anlayıştır. Bu anlayışın temsilcisi CHP’ye söz söyleyemez. CHP hiçbir zaman başka bayrak arayışında olmadı. CHP’nin tek bayrağı Türk bayrağıdır. AKP’liler ya parti binalarında ya da lüks otellerin lobilerinde bizlere cevap veriyorlar. Biz sürekli halkın içindeyiz. Bir sorun neredeyse oraya gidip yerinde açıklama yapıyoruz” şeklinde ağır bir konuşma yaptı. Şu anda 7 bin 100 üyelerinin bulunduğunu belirten Yıldırım, şimdiye kadar 600 kişiyi partilerine üye yaptıklarını iki yıllık görev sürecince üye sayılarının yüzde 70’i kadar üye yapmayı hedeflediklerini belirtti.

#

18 Ara 2012 - 15:16 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.