Yıldız: Hükümet kurulmalı

İl başkanı Nihat Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene; Genel Başkan Danışmanı Serhat Duyar, milletvekili adayları Remzi Kaya, Ercan Keleş, Zü...

İl başkanı Nihat Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene; Genel Başkan Danışmanı Serhat Duyar, milletvekili adayları Remzi Kaya, Ercan Keleş, Zülküf Eta, partililer Davut Eşe, Kadir Engin, Abdullah Kanpara, Niyazi Çakır, Yusuf Satı, Fatih Gedik, Bayram Kurtaran, Enes Zeyit Yıldız, Ömer Faruk Yıldız, Cihan Yıldız ile Alperen Ocakları’ndan gençler katıldı. Sohbetin hiç eksik olmadığı kutlamada konuklara şeker, lokum, çikolata ve kolonya ikram edildi.

 

HÜZÜN VE MUTLULUK

Bayramlaşmada konuşan il başkanı Nihat Yıldız, “Bugün Ramazan ayının bitişi ve bayramın gelişi ile hüzün ve mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum. Dünyanın birçok bölgesinde insanlar mağdur ediliyor. Allah’tan o kardeşlerimizin de huzur içinde bayramlarını kutlamasını nasip etmesini diliyorum” dedi.

 

“NEFİSLERİ KENARA BIRAKIN”

Koalisyon görüşmelerini de değerlendiren Yıldız, şöyle konuştu: “Genel seçimleri geride bıraktık. İstikrarsızlığın devam etmemesi için hükümet mutlaka kurulmalı. Şu anda herkes nefisleriyle hareket ediyor. Herkes nefislerini bir kenara bırakıp hükümetin kurulması için çaba göstermeli. Gerek ekonomi gerek sosyal hayatta sıkıntılar baş göstermeye başladı. Tedbir alınmalı.” Buket SEZER

#

17 Tem 2015 - 16:46 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.