Yıldızlar kampa girdi

      11-12 YAŞ ARASI SPORCULAR KAMPA ALINDI İlimize ulusal anlamda da birçok başarı kazandıran Kocaeli Yıldızlar Yüzme Kulübü 11-12 yaş sporcularını...

 

 

 

11-12 YAŞ ARASI SPORCULAR KAMPA ALINDI

İlimize ulusal anlamda da birçok başarı kazandıran Kocaeli Yıldızlar Yüzme Kulübü 11-12 yaş sporcularını kampa aldı. Okulların tatile girmesi ile yaz dönemini iyi değerlendirmek isteyen kulüplerden Kocaeli Yıldızlar Yüzme Kulübü işi sıkı tutuyor. Hedefini yüksek tutan kulüp kamp döneminde sporcularına dersleri vermeyi sürdürürken oldukça da eğlenceli vakit geçiriyorlar. Sporcular yeni sezonda ise başarı hedeflediklerini belirttiler.

 

#

17 Tem 2014 - 10:51 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.