Yılın transfer bombasını Darıca patlattı

Atletizmde artık bir marka haline gelen, ulusal ve uluslararası arenada elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulüb...

Atletizmde artık bir marka haline gelen, ulusal ve uluslararası arenada elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü bundan böyle karatede de ‘1 numara’ olacak. Mustafa Öztürk’ün başkanlığını yaptığı DARES, karatenin duayen ismi Adnan Şamdan ve yaklaşık 50 öğrencisiyle anlaşarak kulübün hedef çıtasını bir adım daha yukarıya taşıdı. Gebze Şamdan Karate İhtisas Spor Kulübü’nün kurucusu ve baş antrenörü Adnan Şamdan ve müsabakalara hazır yaklaşık 50 öğrencisi DARES adına turnuva ve şampiyonalarda ter dökecek.

 

ERAY ŞAMDAN DA ‘DARES’ DEDİ

1 Dünya ve 4 kez de Avrupa şampiyonu olan, Ulusal, uluslararası ve Bölgesel turnuvalarda ise 200’den fazla madalyası bulunan Milli karateci Doruktakiler 2016’nın Yılın Sporcusu Eray Şamdan da Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’ne transfer oldu. Sporcuların lisansları çıkartılırken DARES şimdi karatede katılacağı ilk şampiyonayı iple çekiyor. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk, karate dalında isim yapmış sporcularla çalışacakları için mutlu olduklarını söyledi. Karateye yapılan transferlerle kulübün hedef çıtasını daha yukarı taşıdıklarını belirten Öztürk,”DARES kısa sürede atletizmde adını duyurmuş bir kulübümüz. Şimdi karatede de varız. İşi bilen isimlerle çalışmak istediğimizden dolayı Adnan Şamdan hocamızı ve öğrencilerini transfer ettik” dedi.

#

17 Oca 2017 - 14:37 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.