Yılmaz’dan Binali Yıldırım’a çağrı

Ülkeyi sadece 11 aylık bir dönemde ekonomik düzlüğe çıkarmak üzereyken icat edilen postmodern darbe ile Erbakan’ın başında olduğu hükümet bir şekilde...

Ülkeyi sadece 11 aylık bir dönemde ekonomik düzlüğe çıkarmak üzereyken icat edilen postmodern darbe ile Erbakan’ın başında olduğu hükümet bir şekilde indirilmişti.

O dönemde birçok kişi de haklı ya da haksız olarak çeşitli yaftalarla cezaevlerine gönderilmişti. Birçok memura irtica yalanları ile görevlerinden el çektirilmişti.

İşte o dönemleri hatırlatan eski vekillerden Şevki Yılmaz da yayınladığı bir Twitter paylaşımı ile 28 Şubat döneminde haksız yere cezaevine atılan ve şu anda da aynı cezasını çekmekte olanlara af getirilmesini istedi.

Yılmaz, bu konuda Başbakan Binali Yıldırım’dan çalışma yapmasını şu paylaşımı ile istedi:

“MOSSAD ve CIA'nın Türkiye şubesi Özel Harb (Gladyo) Terörü Yönetim Merkezince Erzincan'ın Başbağlarında, cami avlusunda ezanı şerifi bekleyen vatandaşlarımızla ve Sivas'ta Madımak Oteli’ndeki vatandaşlarımızı diri diri yakanları ve yaktıranları lanetle anarken, şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz! Makamları cennet olsun!

Karıncayı bile ezmeyecek merhamet yüklü olmalarına rağmen; yıllardır bayramları bayramsız geçiren, 28 Şubat'ı planlayan derin güçlerin mağdurları onlarca yıldır düzenlenen komplolarla halen cezaevinde çile dolduranları ailelerine kavuşturacak af bayramını Erzincanlı başvekillimizin hükümetinden acilen bekliyoruz! Erzincan Başbağlar Katliamını bu vesile ile tekrar lanetle anıyoruz!

Yaşayan her nefis bu imtihanları görecek ve tadacak! Ölümümüze kadar neşe ve hüzün, bayram ve matem, acı ve tatlı, sıhhat ve hastalık, dert ve deva, fakirlik ve zenginlik, barış ve terör, mevsimler gibi önlenemez gerçeğimizdir!

İsyan etmeden ve tedbirlerini alarak sabredenlere ve batıllara karşı Hakk'ı, zulme karşı adaleti, zalimlere karşı mazlumları tercih edenlere müjdeler olsun!”

 

#

13 Tem 2016 - 16:43 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.