Yine Tavşantepe yine cinayet!

Alınan bilgilere göre; İzmit ilçesi Tavşantepe Mahallesi Mutlu Sokak No:49 adresinde ikamet eden merhum Baki ve Ayşe İpekçioğlu çiftinin 2 çocuğundan...

Alınan bilgilere göre; İzmit ilçesi Tavşantepe Mahallesi Mutlu Sokak No:49 adresinde ikamet eden merhum Baki ve Ayşe İpekçioğlu çiftinin 2 çocuğundan biri olan Gökhan İpekçioğlu akşam saatlerinde gurup olarak asker eğlencesine gitti. Geç saatlere kadar asker eğlencesinde kalan İpekçioğlu, yanındaki 3 arkadaşı ile birlikte Muhtar Yakup Yıldırım Parkı’na geldi. Burada oturan ve alkol aldıkları ileri sürülen gençler arasında kavga çıktı. Gökhan İpekçioğlu kavga sırasında yanındaki arkadaşlarından biri tarafından 6 yerinden bıçaklandı.

 

ARKADAŞLARI OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olay sonrası İpekçioğlu’nun yanında bulunan arkadaşları kaçarken sesleri duyan çevre sakinleri hemen 112 ekipleri ile polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı genci alarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen İpekçioğlu kurtarılamadı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olaya karışan zanlıların yakalanması için çalışmalar devam ederken cenaze otopsi işlemleri için Asri Mezarlığa götürüldü. Tavşantepe Cinayet zanlısı olduğu iddiası ile Akın A. yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

#

25 Nis 2015 - 12:49 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

meryem ece çağlar - bence çarşamba ,perşembe ve cuma tatil olduğu için pazartesi ve salı günüde tatil olmalıydı .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 12:49