Yoga Festivali başladı

Yeni yılın ilk ayında Wellborn Otel’de Yoga Academy Festivali gerçekleştirilecek. Dün start alan festival bugün itibari ile sona erecek. Yoga ile yaş...

Yeni yılın ilk ayında Wellborn Otel’de Yoga Academy Festivali gerçekleştirilecek. Dün start alan festival bugün itibari ile sona erecek. Yoga ile yaşam her sabah yenilenerek başlarken yenilenmenin temeli sağlıklı bir beden, zihin, ruh dengesine dayanıyor. Ne kadar sağlıklı iseniz o kadar yenisiniz. Bu Yoga Festivali’nde sunulan kadim Orijinal Yoga Sistemi uygulamaları da doğal yoldan sağlıklı olmanın temellerini atıyor. Çünkü Orijinal Yoga Sistemi sağlıklı bir yaşam sporu olanağı sunuyor.

 

DANSLARLA ORGANİZASYON RENKLENİYOR

Her yaştan, şehirden, ülkeden katılan yüzlerce kişi ile her ay yapılan tek Uluslararası Yoga Festivali’ne 0’dan 100 yaşa, ailece ya da tek başına özgürce herkes katılıyor. Yoga Academy’nin düzenlediği ve Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf önderliğinde hazırlanan festivalde 4 ana çakra çalışması, interaktif söyleşi tüm sorulara cevaplar, biyoenerji, nefes, meditasyon ve gevşeme çalışmaları yer alıyor. Yoga koreografileri ve dansları organizasyonu renklendiriyor.

#

23 Oca 2016 - 16:45 Kocaeli- Sağlık

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.