Yola saçılan kimyasal madde korkuttu

Gebze-Ankara istikametine gitmekte olan kimyasal madde yüklü TIR, iddialara göre kontrolsüz bir şekilde yoldan çıktı. Ana yola savrulan çuvalların iç...

Gebze-Ankara istikametine gitmekte olan kimyasal madde yüklü TIR, iddialara göre kontrolsüz bir şekilde yoldan çıktı. Ana yola savrulan çuvalların içinde bulunan Lithium Hydroxide isimli kimyasal madde yoldan geçmekte olan sürücüler için panik yarattı. Yola savrulan kimyasal madde dolu çuvalları kenara çekmek isteyen TIR sürücüsünün kolunda ve ayağında yanıklar oluştu. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

YOL TEMİZLENDİ

Çevrede güvenlik önlemleri alınmasının ardından kolunda ve ayağında yanıklar oluşan TIR sürücüsü Darıca Farabi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Özel bir kıyafet giyen itfaiye ekipleri yola saçılan kimyasal maddeyi temizledi. Öte yandan, yola dökülen kimyasal madde için olay yerine inceleme amaçlı olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri de gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#

31 Ağu 2016 - 16:57 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.