Yolcu otobüsünde 110 kilogram eroin ele geçirildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü NARKOTİM ekipleri, doğu illerinden yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağına y...

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü NARKOTİM ekipleri, doğu illerinden yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapılacağına yönelik alınan duyumlar sonucu doğu illerinden İstanbul’a gitmek üzere yola çıkan bir yolcu otobüsünü takibe aldı. İzmit TEM otoyolunda durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramalarda otobüsün değişik noktalarına zulalanmış halde toplam 110 kilogram eroin ele geçirildi. Eroine polis ekipleri tarafından el konulurken otobüste bulunan 3 kişi ise gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Nuri AKÇAHARMAN

#

26 May 2017 - 15:17 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ali - Bence doğudan gelen bütün otobüsler aranmalı ondan sonra o uyuşturucu paraları bize mermi bomba olarak geri dönüyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 15:17