Yönetim bir yandan taraftar diğer yandan

SABIRSIZLANIYORLAR Günlerdir kentin her yanına davetiye dağıtan ve belli bölgelerden toplu bir şekilde İsmetpaşa Stadı'na hareket edecek olan Yeşi...

SABIRSIZLANIYORLAR

Günlerdir kentin her yanına davetiye dağıtan ve belli bölgelerden toplu bir şekilde İsmetpaşa Stadı'na hareket edecek olan Yeşil Siyahlılar yeri göğü Yeşil Siyah sesleri ile inletmek için sabırsızlanıyor. Kent esnafı 13.00 - 16.00 saatleri arasında kepenk kapatmaya hazırlanırken, işçiler ve öğrenciler de stattaki yerini alacak.

 

YÖNETİCİLER DE FİRMALARINI KAPATACAK

Yönetim de çeşitli kampanyalar ile stadı doldurmanın çabasını veriyor. Maraton ve kale arkası tribünlerinin bu maçlık ücretsiz olduğu maç için Numaralı A ve B tribünlerinden 50 lira karşılığında bilet alan 500 taraftara 79 liralık orijinal lisanslı Kocaelispor ürünü verilecek. Tüm belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları ile temasa geçen yönetim kurulu üyeleri, kendi firmalarının maç günü kepengini indirecek. ERDEM ÖVÜÇ

#

07 Ara 2014 - 15:01 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.