Yönümüzü birlikteliğimizle bulduk

Harita yardımı ile yön bulmayı içeren ve zamana karşı yapılan bir spor olan oryantiring adına düzenlenen organizasyona birlik ve beraberliğimiz damgas...

Harita yardımı ile yön bulmayı içeren ve zamana karşı yapılan bir spor olan oryantiring adına düzenlenen organizasyona birlik ve beraberliğimiz damgasını vurdu. Yarışmada kazanmanın ötesinde kardeşlik ön plana çıktı. Organizasyona 7’den 77’ye tüm Kocaeliler büyük ilgi gösterdi.

 

STARTI BAŞKAN VERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi söz konusu organizasyonu Kartepe Belediyesi ve Türkiye Oryantiring Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirdi. Yarışmanın ilk günü Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun startıyla başladı.

 

KISA PARKUR YARIŞMASI YAPILDI

Yarışmanın ikinci etabı Arslanbey Ataşehir Mahallesi’nden yapıldı. Bu etapta kısa parkur yarışması yapıldı. Yarışmanın başlaması ve ilk çıkışı 10.00’da başladı. İkinci güne 44 ilden 105 kulüp ve 1.170 sporcu katıldı. Sporcular yarış öncesinde çiplerini ve haritalarını alarak start alanına geldi. Startın verilmesiyle yarışa başlayan sporcular, işaretleri bularak çiplerini okuttu. En kısa sürede finişe varmaya çalışan sporculara Ataşehir Mahallesi sakinleri de alkışlarıyla destek verdi.

 

YÖNÜMÜZ KARDEŞLİK

Organizasyonun ikinci gününe ilk gün olduğu gibi çok sayıda vatandaş katıldı. Kazanmanın ötesinde birlik ve beraberliğimize anlam katan yarışa yaşlıdan gence Kocaelililer büyük ilgi gösterdi.

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Yarışın tamamlanmasının ardından ise Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekil Zekeriya Özak ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in katılımıyla ödül töreni gerçekleştirildi. Kategorilerinde dereceye giren sporcular ödül ve kupalarını protokol üyelerinin ellerinden aldı. 

#

30 Mar 2017 - 03:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.