Yöresel Kültürler Fuarı Sıra Gecesi’yle veda etti

      Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 8.’sini gerçekleştirdiği Yöresel Kültürler Fuarı, ünlü sanatçı Mahmut Tuncer’in muhteşem konseri ve sır...

Yöresel Kültürler Fuarı Sıra Gecesi’yle veda etti
Yöresel Kültürler Fuarı Sıra Gecesi’yle veda etti
Haber albümü için resme tıklayın

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 8.’sini gerçekleştirdiği Yöresel Kültürler Fuarı, ünlü sanatçı Mahmut Tuncer’in muhteşem konseri ve sıra gecesiyle son buldu. 50 hemşeri derneğinin katıldığı ve kültürel zenginliklerini sergilendiği fuarın son gününde düzenlenen Güneydoğu Anadolu gecesiyle Yöresel Kültürler Fuarı son buldu.

MAHMUT TUNCER COŞTURDU

Yöresel Kültürler Fuarı son gecesi sahneye çıkan Mahmut Tuncer hayranlarıyla buluştu. Güneydoğu Anadolu gecesinde sahne alan Tuncer, Güneş Sahnesi’nde verdiği konserle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Eğlenceli geçen konserde ziyaretçiler uzun halaylar oluştururken söylenen uzun havalarla mest oldu. Güneydoğu Anadolu gecesiyle son gün sahne alan Mahmut Tuncer’e hemşeri dernekleri yoğun ilgi gösterdi ve dernek başkanları, üyeleri Tuncer’e kendi yörelerine ait hediyeler verdi.

TÜM BAŞKANLAR BİR ARADA

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yöresel Kültürler Fuarı’nın son gecesinde ‘Sıra Gecesi’ düzenlendi. Şanlıurfa ve çevresine ait olan sıra gecesi geleneğinin yaşatıldığı konserde Mahmut Tuncer ve kızı Gizem Tuncer’in türküleriyle muhteşem bir Güneydoğu Anadolu gecesi yaşandı. Sıra Gecesi olması sebebiyle yapılan çiğ köfte dinleyicilere ikram edildi. Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 8.’sini gerçekleştirdiği Yöresel Kültürler Fuarı’na katılan hemşeri derneği başkanları bir araya gelerek birlik beraberlik fotoğrafı verdi. 

 

#

13 Haz 2014 - 12:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.