Yukarı Hereke’de teşekkür yemeği

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan ve adeta afeti andıran kar yağışı sonrasında Körfez Belediyesi ekipleri anında müdahalede bulunmuş, ekipler yolları açma...

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan ve adeta afeti andıran kar yağışı sonrasında Körfez Belediyesi ekipleri anında müdahalede bulunmuş, ekipler yolları açmak için yoğun çaba harcamıştı. Tek sıkıntı, yaşanan elektrik kesintileri olurken Körfez Belediyesi ekipleri kepçe ve dozerlerle SEDAŞ ekiplerine de yardımcı olmuştu.

 

EKİPLERİ YEMEKTE AĞIRLADI

Yukarı Hereke Mahalle Muhtarı Yusuf Öner de zor günlerde özveriyle çalışan Körfez Belediyesi, SEDAŞ, İSU ve jandarma ekipleriyle Kaymakamlık Müdürlerine yemek verdi. Hereke Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen yemeğe; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gülsen Düzgün, İlçe Nüfus Müdürü Muazzez Arslan, İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu ve Körfez Köyler ve Muhtarlar Koordinatörü Özcan Efe ile birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

#

24 Oca 2017 - 13:46 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.