Yüzme il karması seçmeleri 28-29 Ocak’ta

Kız ve erkeklerdeki 6 kategoride ilk 6 sıraya girecek olan sporcular Kocaeli’yi Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı elde edecek. Kocaeli, geçen y...

Kız ve erkeklerdeki 6 kategoride ilk 6 sıraya girecek olan sporcular Kocaeli’yi Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı elde edecek. Kocaeli, geçen yıl il karmaları Türkiye şampiyonasında zirveyi kimseye bırakmamıştı.

 

GRUPTAN KOLAYLIKLA ÇIKARIZ

Yüzme İl Temsilcisi Seyfi Kıvılcım seçmeler öncesi yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: Ocak’ın son haftası Gebze Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda çok çekişmeli yüzme yarışlarımız olacak. 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 ve 2008 doğumlu sporcularımız Kocaeli’yi temsil etmek için çabalayacak. Her yaş grubunda ilk 6’ya girecek olan sporcularımız il karmasına seçilecekler.

 

ANTRENÖRLER İLE İLGİLİ

Toplam 72 sporcumuz 3-4 Şubat’ta Bursa’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına katılacaklar. Genelde antrenör seçimi ile ilgili şöyle bir karar alıyoruz. Dereceye girecek olan sporcuların kulüplerinden birer antrenör de bizim ile birlikte şampiyonaya gelecekler.Çünkü sporcularını en iyi tanıyanlar, o antrenörleridir.Performansı için antrenörler çok önemlidir. Bursa’daki ilk ayak grubundan kolaylıkla çıkacağımıza inanıyorum. Erdem ÖVÜÇ

#

19 Oca 2017 - 10:16 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.