Zabıta amcalar güven veriyor

Özellikle araç trafiğinin yoğun şehir merkezindeki Hızır Reis İlköğretim Okulu, Bekirdere’deki Mimar Sinan İlköğretim Okulu ve Yenimahalle’de bulunan...

Özellikle araç trafiğinin yoğun şehir merkezindeki Hızır Reis İlköğretim Okulu, Bekirdere’deki Mimar Sinan İlköğretim Okulu ve Yenimahalle’de bulunan Kocatepe İlköğretim Okulu önünde öğrencilerin rahatça okula giriş ve çıkış yapması için görev yapan İzmit Zabıtasının bu uygulaması velileri oldukça sevindiriyor. Öğrencilerin okula giriş çıkışına yardımcı olan Zabıtalara teşekkür eden aileler” Zabıta sayesinde oldukça rahatız. Çünkü, çocuklarımız okula giderken trafik ayrı bir sorun oluyordu. Böyle bir uygulama için Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” dediler. İzmit Zabıtasının okul önlerindeki trafik düzenlemesinin yanı sıra   öğrencilerin sağlığını tehdit edebilecek her türlü olumsuzluğa da anında müdahale ediyor.

#

07 Eki 2016 - 10:02 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.