Zabıtadan etiketsiz ürün almayan uyarısı

İzmit Belediyesi zabıta ekipleri sık sık etiket kontrolüne çıkıyor. 4077 sayılı kanun gereği, tüketicilerin korunmasının yanı sıra raf fiyatı ile kasa...

İzmit Belediyesi zabıta ekipleri sık sık etiket kontrolüne çıkıyor. 4077 sayılı kanun gereği, tüketicilerin korunmasının yanı sıra raf fiyatı ile kasa fiyatı arasındaki farkın önüne geçilmesi için gerçekleştirilen denetimlerin devam edeceğini söyleyen Zabıta Müdürü Muhammet Ergin” Yaptığımız denetimlerde esnaflardan fiyat etiketlerini mutlaka tüketicinin görebileceği yerde bulundurmaları ve etiketsiz satış yapmamaları gerektiği konusunda uyarıda bulunuyoruz. Tüketicilerden de ürün alırken etiketinin üstünde olup olmadığına mutlaka kontrol etmelerini istiyoruz. Etiketi bulunmayan ürünü almasınlar ve bu tür satış yapanları bize bildirsinler.

#

05 Eki 2013 - 09:57 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.481.791 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.