Zabıta’dan sokak hayvanlarına barınak

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Sahipsiz Hayvanları Toplama Birimi ile Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (KOHAYDER) üyeleri örnek bi...

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Sahipsiz Hayvanları Toplama Birimi ile Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (KOHAYDER) üyeleri örnek bir dayanışma sergileyerek, soğuk ve karlı kış günlerinde barınma sorunu yaşayan sokak hayvanları için barınak yaptılar.

 

Zabıta ve KOHAYDER’in alkışlanacak uygulamaları sayesinde çok sayıda sokak hayvanı soğuk ve kar yüzünden ölmeyecek. Yetkililerin verdiği bilgiye göre ilk etapta 9 adet barınak başta Umuttepe olmak üzere kentin değişik noktalarına konuldu. Sokak hayvanları için doğaya sık sık yiyecekte bıraktıklarını söyleyen İzmit Belediyesi Zabıta Yetkilileri “Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Kocaeli Doğa Ve Hayvan Dostları Derneği ile işbirliğine girerek sokak hayvanlarının soğuk ve kardan etkilenmemeleri için küçük kulübeler yaparak kentin değişik yerlerine koyduk” dediler.

#

13 Oca 2015 - 12:31 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.