Zaman Makinası, yolculuğuna İzmit’ten başlıyor

Vakıf Emeklilik, Zaman Makinası ile insanlara geleceklerinden mesaj veriyor. Kişileri 30 yıl sonrasına götüren Zaman Makinası,  ilk yolculuğuna İzmit’...

Vakıf Emeklilik, Zaman Makinası ile insanlara geleceklerinden mesaj veriyor. Kişileri 30 yıl sonrasına götüren Zaman Makinası,  ilk yolculuğuna İzmit’ten çıkıyor. Vakıf Emeklilik, Zaman Makinası ile Şimdiden Rahat Bir Gelecek için BES yaptırmanın önemine dikkat çekiyor.  Bireysel Emeklilik sektörünün öncü şirketi Vakıf Emeklilik, sektörde farkındalık ve katılımı artıracak önemli bir projeye daha imza atıyor.

 

Geleceğe yolculuk

Vakıf Emeklilik, Zaman Makinası Projesi ile insanları geleceğe yolculuğa çıkarıyor. Zaman Makinası ile kişileri 30 yıl sonrasına götüren ve hayalini kurdukları emeklilik dönemini yaşatan Vakıf Emeklilik, zamanın ne kadar çabuk geçtiğini, “Şimdiden Rahat Bir Gelecek” için BES yaptırmanın önemine dikkat çekiyor. Gelecekten mesaj veren Zaman Makinası, BES yaptıran kişilerin gelecekte de rahat ve keyifli bir zaman geçirmesinin mümkün olduğunu vurguluyor. Zaman Makinası ile ilk yolculuğa 14 Ağustos’ta İzmit’ten çıkılıyor. Anadolu’yu gezecek olan Zaman Makinası İzmit’ten sonra yolculuğuna Bursa, Samsun, Ankara, Kayseri, Adana, Gaziantep, Antalya ve İzmir’de devam edecek. Zaman Makinası’nın son durağı ise İstanbul olacak.

 

“BES ile 30 yıl sonra da rahat yaşıyorum”

Zaman Makinesi ile yolculuğa çıkan kişilerin, öncelikle 30 yıl sonraki halleri gözlerinin önüne geliyor. “Geleceğe Hoş geldin” mesajı ile çıkılan yolculukta; kişilerin emeklilik günlerinde de şu andaki hayat standartlarında bir yaşam sürmelerinin BES ile mümkün olabileceği mesajı veriliyor. Bireysel Emeklilik Sistemi’nin sağladığı faydalarının kişilere bir kere daha anlatılacağı bu yolculukta zamanın çabuk geçtiği bu nedenle bir an önce birikim yapmanın önemine işaret ediliyor. 

#

15 Ağu 2017 - 13:05 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.