Zamansız müşteriye meydan dayağı

İzmit Yahya Kaptan Yolu üzerinde faaliyet gösteren bir eğlence mekânına, iş yeri kapandığı saatlerde giden ve girmek için ısrar eden müşteri, personel...

İzmit Yahya Kaptan Yolu üzerinde faaliyet gösteren bir eğlence mekânına, iş yeri kapandığı saatlerde giden ve girmek için ısrar eden müşteri, personel tarafından fena dövüldü

İzmit Yenişehir Mahallesi Yahya Kaptan Yolu üzerinde faaliyet gösteren bir eğlence mekanına, iş yerinin kapattığı saat 02.30 sıralarında giden Ercan Ç. (31) isimli şahıs, personelin “Kapatıyoruz” demesine sinirlendi. Girmek için ısrar edince personel ile arasında kavga çıktı. İddialara göre; Beytullah E. isimli bir şahıs önce kendisine kafa attı, ardından sürükleyerek dışarıya fırlattı. Ancak Ercan Ç.’nin iddiasına göre iş yerinin dışında da mekanın çalışanları olan Volkan A., Recep K., Aykut K., Sait K. ve Yılmaz E. tarafından darp edildi.
2 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Recep K. isimli şahıs havaya ateş etti. Dayak yiyen şahısın polisi araması üzerine içerisinde şüphelilerin bulunduğu 54 HK 059 plakalı araç Yahya Kaptan Total Benzinlik önünde yakalandı. Şahıslardan Recep K.’nin üzerinden ruhsatlı 1 tabanca, olayın meydana geldiği bölgede ise bu tabancadan çıkmış olan 2 boş kovan ele geçirildi. Şahıslardan Recep K. ve Volkan A. adliyeye sevk edildi. Diğer şahıslar ise ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

#

26 Mar 2012 - 09:28 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.