Zeki Aygün: Koalisyonlardan çok çektik

AKP İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi, irtibat bürolarının açılışlarına başladı. İlk seçim ofisi Alikahya Atatürk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bu...

AKP İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi, irtibat bürolarının açılışlarına başladı. İlk seçim ofisi Alikahya Atatürk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda hizmete girdi. İlçe başkanı Ali Korkmaz’ın ev sahipliğindeki büronun açılışına milletvekili Zeki Aygün, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

 

“İSTİKRARI OYLAYACAĞIZ”

Açılış töreninde konuşan ilçe başkanı Ali Korkmaz, “16 Nisan’daki referandum diğer seçimlerden çok daha farklı bir seçim. Bu seçimde ülkemizin geleceğini oylayacağız. Burada güçlü Türkiye için evet diyeceğiz. Alikahya’da yüzde 70’in üzerine çıkacağız. Bu aynı zamanda haçlı zihniyetine, Almanya’ya, Hollanda’ya karşı ‘liderimizin yanındayız’ mesajını vereceğiz” dedi.

 

“EVET BÜROMUZU AÇIYORUZ”

Daha sonra konuşan belediye başkanı Nevzat Doğan ise, “Bu referandum bir parti meselesi değil, memleket meselesidir. Sadece biz değil, MHP’de, ülkücü kardeşlerimiz de vatanlarına, bayraklarına sahip çıkarak ‘evet’ diyorlar. İki gün önce Mardin’in Kızıltepe ilçesindeydim. Oradaki hayır çalışmalarını PKK ve HDP’liler yapıyor. Bu kişiler sizin iyiliğiniz için mi evet diyor. Avrupa, Almanya, İsviçre neden hayır diyor. Sandıkta bunlar büyük bir tokat yiyecek. En güçlü tokat ise Alikahya’dan vurulacak” dedi.

 

‘TAKLA ATA ATA EVET DERLER’

AKP Milletvekili Zeki Aygün ise konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Türkiye’yi kurtlar sofrasında yem etmemek için bu yönetim sistemini doğru seçmemiz lazım. Bu ülkenin sahibi millettir. Mevcut sistem bize zarar veriyor ve değiştirilmesi gerekiyor. Yeni sistem koalisyonları ortadan kaldırıyor. Halkımız bugün hayır diyenleri oy verip iktidar yapmadı. Halkın kendilerine yetki vereceğini bilseler, takla ata ata evet derler. Ülkemiz hep tek partili hükümetler dönemlerinde kalkınmış. Koalisyonlar dönemleri hep kayıp yıllar olmuş.”

#

25 Mar 2017 - 14:46 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.