Zeki Özüer: Ben tüccarım, istediğim fiyatı verirlerse satarım

Kandıra sapağında faaliyet gösteren Özüer AVM’nin Kocaeli Tıp Merkezi’ne kiraya verileceği yönünde çıkan haberlere Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özüer...

Kandıra sapağında faaliyet gösteren Özüer AVM’nin Kocaeli Tıp Merkezi’ne kiraya verileceği yönünde çıkan haberlere Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özüer açıklık getirdi. Böyle bir durumun olmadığını söyleyen Özüer, “Kocaeli Tıp Merkezi de bu binaya talip oldu. Başka yerden de firmalar istediler. Herkes bir yerlere talip olabilir” dedi.

 

UYGUN FİYAT VERMELİLER

Kendilerinin de tüccar olduğunu dile getiren Özüer, “Biz on kazanıyorsak otuz verilirse neden olmasın. Biz tüccarız. Talep ve gelip görüşen kişiler oluyor. Uygun fiyat olursa verebiliriz. Buradan gelecek para ile yeni bir bina dikeriz. Burası son dönemlerde ciddi anlamda talep görmeye başladı. Binayı gören beğeniyor” açıklamasında bulundu.

 

2012 YILINDA YAPILDI

İzmit Turan Güneş Caddesi üzerinde mobilya ve beyaz eşya ticareti yapan, Ahmet, Zeki ve Zihni Özüer kardeşlere ait Özüer firması tarafından Kandıra sapağı inşa edilen 6 katlı, 15 bin metrekare kapalı alanlı Özüer AVM 28 ayda tamamlandı. Yaklaşık olarak 6 milyon TL’ye mal olan Özüer AVM, 2012 yılından bu yana faaliyetlerine yeni yerinde devam ediyor. Serkan BORLAK

#

09 Eki 2015 - 16:11 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

NEYZEN - SOYGUN VARRRRR SOYGUNNNNN 10 yerine 30 veren olursa olurmuş.

Süper işadamı,tacir tüccar beyni.

Direk ranta,soyguna endexli.

1 e 3 E VERİN verin verin MARKA,MODA,ELEKTRONİK manyağı oldu TOPLUM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ekim 16:11