Zeybek: Bu topraklar hepimizin sahip çıkmalıyız

Gölcük İstişare kurul toplantısına birçok partili bayanların yanı sıra Gölcük ilçe başkanı İdris Alp ve eşi Nesrin Alp istişare kurulu toplantısına k...

Gölcük İstişare kurul toplantısına birçok partili bayanların yanı sıra Gölcük ilçe başkanı İdris Alp ve eşi Nesrin Alp istişare kurulu toplantısına katılanlar arasındaydı. Başkan Zeybek İstişare kurul toplantısında kısa bir konuşma yaparak terör olaylarına değinerek “Ankara’da yaşanan terör olayında hayatını kaybeden gençlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum “ “dedi. Zeybek “kanlı siyaset ve ölümden medet umanlar bellidir bu olayların geçekleşmesine sebep olan zihniyetleri Türk milletti çok iyi bilmektedir” dedi.

Millet olarak zor bir süreçten geçiyoruz Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç hissettiğimiz günler, bizi bize düşman etmek isteyenlere karşı birliğimize koruyalım ırkçılık ayrımına sokmalarına izin vermeyeceğiz bu topraklar hepimizin vatanımıza sahip çıkmalıyız.

#

13 Eki 2015 - 10:42 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.