Zorer: Gereken cevap verildi

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİM Cefakâr Başkan “Kızlarımızın ardından erkek takımlarımız ile de başarılar gelmeye başladı. Şu an duygularımı tarif etmekte...

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİM

Cefakâr Başkan “Kızlarımızın ardından erkek takımlarımız ile de başarılar gelmeye başladı. Şu an duygularımı tarif etmekte güçlük çekiyorum. Harbişspor olarak A Takım ile yola devam etmediğim için tenkit edildim, eleştiriler aldım. Ancak bu insanların bilmediği ve anlamazdan geldiği bir şey vardı.

 

ALT YAPI HERŞEYDEN ÖNEMLİ

U-15 takımımız Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanarak bir bakıma gereken cevabın da verildiğini düşünüyorum. Bundan sonra alt yapılarda temeli sağlam, ayakları üzerinde duran, kendi futbolcuları ile başarıya ulaşan, Kocaelispor gibi, Gölcükspor gibi takımlara sporcu gönderen bir kulüp olma yolundaki çabamız sürecektir. Bu anlamda alt yapı her şeyden önemli. Teknik ekibimizi ve futbolcularımızı, velilerimizi ve emek veren herkesi elde ettikleri bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum.

#

19 Oca 2017 - 10:16 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.