Murat Şahin, Kozlu'da farkını ortaya koydu

Lige iyi başlayan ve 2'de 2 yapan Kozlu Belediyespor'da Murat Şahin, bu galibiyetlerde takımın kritik adamlarından birisi olarak gösteriliyor.   Ko...

Lige iyi başlayan ve 2'de 2 yapan Kozlu Belediyespor'da Murat Şahin, bu galibiyetlerde takımın kritik adamlarından birisi olarak gösteriliyor.

 

Kocaelispor'u yakından tanıyordu

İlimizde daha önce Kocaelispor ile Körfez Futbol Kulübü de olmak üzere bir çok takımda profesyonel futbol oynadıktan sonra teknik adamlık kariyerine devam eden Murat Şahin, geçen sezon Kocaelispor'da Emre Numan Bayraktaroğlu'na yardımcılık yapmıştı. Yeni sezon için BAL takımlarından Kozlu Belediyespor ile anlaşan Şahin, Kocaelispor karşısında takımının aldığı galibiyetin kritik adamlarından birisiydi. Yeşil Siyahlı bir çok futbolcuyu yakından tanıyan ve maç içerisinde Kocaelispor'un kilit adamlarının tutulması için kendi futbolcularını sürekli uyaran Şahin kazanılan maçın kritik adamları arasında gösterildi. Şahin maçın ardından İzmit'e geldi ve Pazartesi gününü izinli olarak geçirdi.

#

22 Eyl 2014 - 12:15 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.481.791 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.