Diyanet, 2 bin 450 din görevlisi alacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılacak sınav sonucunda 2 bin 450 din görevlisi alınacak.

Haber albümü için resme tıklayın

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Diyanet Akademisi Aday Din Görevlisi (KKÖ, İ-H, M-K) Alımı" duyurusu yapıldı.

Bu kapsamda, 2 bin 450 din görevlisi alımı için  KPSS ve sözlü sınav yapılacak. 

Diyanet'ten yapılan duyuruda "Diyanet İşleri Başkanlığımız Taşra Teşkilatında münhal bulunan 4/B sözleşmeli pozisyonlarda istihdam edilmek amacıyla 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) B grubu puan sırası esas alınarak ilan edilen boş pozisyonların üç katı kadar aday arasından Başkanlıkça yapılacak sözlü sınav sonucuna göre Diyanet Akademisine aday din görevlisi (Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım) alımı yapılacaktır" denildi.

Kaynak: SOL HABER

21 Eyl 2023 - 09:38 - Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.100.622 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Görünen Köy - Bu gidişle ; Her vatandaşın, sorumlusu bir mahalle polisi gibi, birer de Cami hocası, , sel-asını okuyan müezzini , ölü yıkayıcısı, mezar kazıcısı, mevlit okuyucusu İmam hatip li atayacaklar gidişat o yönde..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 13:43
03

Söz - Diyanete hoca alacağınız milli eğitime öğretmen alın

Yanıtla . 4Beğen . 1Beğenme 21 Eylül 10:58
02

adem - ordu mu kuruluyor , tsk da imam sayısı kadar asker yoktur

Yanıtla . 3Beğen . 1Beğenme 21 Eylül 10:37