A Milli Takım'ın eski futbolcusu Galip Haktanır hayatını kaybetti

Eski milli futbolcu Galip Haktanır, 102 yaşında hayata gözlerini yumdu. Haktanır, A Milli Takım formasını 5 kez giymiş ve 16 sezon boyunca Vefaspor'da oynamıştı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

A Milli Futbol Takımı'nın eski futbolcularından Galip Haktanır, 102 yaşında hayatını kaybetti. TFF resmi internet sitesinden Haktanır için taziye mesajı yayınladı

HAYATTA OLAN EN YAŞLI MİLLİ FUTBOLCUYDU

TFF'nin yayınladığı mesajda, "Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Milli Takımımızın hayatta olan en yaşlı futbolcusu, "Kör Galip" lakaplı Galip Haktanır'ın 102 yaşında vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 5'i A  Milli Takım, 1'i de B Milli Takım olmak üzere toplam 6 müsabakada ay-yıldızlı formamızı terleten Galip Haktanır, kulüp kariyerinde ise 16 sezon boyunca Vefa spor forması giymişti. Merhum Galip Haktanır'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve başta Vefa spor olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

30 Eyl 2023 - 12:08 - Spor

Muhabir  İhlas Haber Ajansı

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.100.622 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.