U19 gümbür gümbür

U19 Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden Kocaelispor U19, 2. hafta maçında deplasmanda Silivrispor U19'u 3-2 mağlup etti.

ÖMER LÜTFİ ÇELİK
ÖMER LÜTFİ ÇELİK Tüm Haberleri

HEDEF ŞAMPİYONLUK

U19 Bölgesel Gelişim Ligi 1. grup 2. hafta karşılaşmasında, Kocaelispor U19 takımı, Silivrispor U19 takımı ile bir araya geldi. Değirmenköy F.S Stadyumu'nda saat 12.00'de başlayan maçı Kocaelispor 3-2 kazandı. Kocaelispor'un gollerini Miktat Çil, Ege Bilim ve Bedirhan Yıldız kaydetti. Gençlerimiz kazandıkları 3 puan ile toplamda 6 puana ulaştı. Bu sezon şampiyon olarak geçen sezon düştüğü Elit Lig’e tekrar yükselmek isteyen Kocaelispor U19, gözünü liderliğe dikti. Gençlerimiz sonraki hafta bir diğer temsilcilerimizden olan Darıca Gençlerbirliği U19 ile mücadele edecek.

15 Eki 2023 - 11:49 - Spor

Muhabir  Ömer Lütfi Çelik

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.100.622 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.