İsrail Şam ve Halep Havalimanları’nı vuruyor

Ekim ayının başından beri Orta Doğu'da sular durulmazken, bugün İsrail, Suriye'de havalimanlarını hedef aldı.

Orta Doğu’da sular durulmazken, bugün endişe yaratan bir açıklama Suriye devlet medyasından geldi…

Suriye devlet ajansı Sana, Suriye Ulaştırma Bakanlığı’nın açıklamalarını yayınladı. Yapılan açıklamada, İsrail’in Şam ve Halep’teki havalimanlarını hedef aldığı ve bu havalimanlarının hizmete kapatıldığı aktarıldı.

İsrail’in saldırısında sabahın erken saatlerinde havalimanlarına saldırı düzenlendiği belirtilirken bir sivil havalimanı çalışanının yaşamını yitirdiği duyuruldu.

“İsrail’in apaçık saldırıları dolayısıyla havalimanlarımızda çalışmalar durmuştur” denildi. 

Suriyeli yetkililer havalimanlarını kullanacak yolcuların biletlerini aldıkları kurumlarla iletişime geçmeleri istendi.

Havalimanlarına yönelik saldırı dolayısıyla uçakların Lazkiye Havalimanı’na yönlendirildiği belirtildi.

22 Eki 2023 - 09:02 - Dünya

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.086.214 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Güç Bizdeeeee! - Desene 100 milyonluk bir ülke olacağız. Hadi hayırlısı! Güç bizdeeeee!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 12:13